Kívánságlista

0 termék

Kosár

0 termék

Rólunk

Néhány szó magunkról...


Szia Kedves Látogató!

Bocs a tegezésért! Nem tiszteletlenségből tesszük, vagy mert svédek lennénk, hanem a való életben is ilyen közvetlenek vagyunk. Azt szeretnénk, ha nálunk jársz, akkor érezd magad otthonosan.
Amennyiben Önt mégis zavarná a megszólítás, kérjük, tegyen bejelentést a Tegezésügyi Osztályunkon (netegezz@allergiadesign.com). Ügyét haladéktalanul ki fogjuk vizsgálni.

Mi egy igazi mikro-vállalkozás vagyunk. Összesen annyian vagyunk, ahány főt a képen látsz, így igen sok a tennivalónk. Csekély létszámunk ellenére arra törekszük, hogy mindenben megfelejünk a vevőink által támasztott igényeknek és elvárásoknak. Lehet, hogy az oldalainkon itt-ott viccesnek szánt megjegyzésekkel találkozol, talán még el is mosolyodsz, de hidd el a munkánkat halálosan ténylegesen komolyan vesszük.

A kép jobb oldalán Micit láthatjátok. Kettőnk közül ő a kreatív. Az összes saját cuccunk az ő gyermeke. Fáradhatatlanul tervez, rajzol, varr, fest, ragaszt, csiszol, fúr, fűz és farag. Minden régi, retró tárgyunk az ő kitartó utánjárásának és kiváló szemének gyümölcse. Káosz-díjas raktározási szakértő. A Nincsenbenne-rendszer feltalálója.

A másik vagok én, az egyéb. De tényleg. Nem untatnálak titeket bokros teendőim felsorolásával. Legyen elég annyi, hogy én vagyok a(z igazi) Yeti. Azért jöttem le a hegyről, hogy segítsek számotokra megtalálni mindazokat a tárgyakat, melyek vidámabbá tehetik a hétköznapjaitokat.