Kívánságlista

0 termék

Kosár

0 termék

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont 


Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan RELAY és INMEDIO hírlapüzletek, valamint OMV és AVANTI töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomagod átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítünk, melyet követően csomagodat azonnal átveheted.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

Csomagodat a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabásáról a "Szállítási és fizetési módok" oldalon tájékozódhatsz.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha futárral történő kézbesítés túl költségesnek találod, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőséged van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a Pick Pack Ponton történő átvételt?

A Pick Pack Ponton történő átvétel kiválasztása megrendeléskor az átvételi mód választása lépésnél történik. Először beállítod a " Pick Pack Pont átvétel" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 8-18 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont -on.