Kívánságlista

0 termék

Kosár

0 termék

Hogyan készül: a zoknilény

Hogyan készül: a zoknilény

2013.10.07 - Yeti

Az alábbiakban igyekszünk bemutatni, hogyan is készülnek a zoknilényeink.

 1. Az első lépés az alapanyagok helyes kiválasztása. Ezek: zokni, flíz (tömőanyag), gombok (a szemekhez), különféle textilanyagok (az öltözékhez), szalagok, folnalak és egyéb apró kiegészítők.

Az alapanyagok
Semmi nem vész el, csak átalakul.

 Fontos, hogy miután kiválasztottuk a megfelelő hozzávalókat, rendezzükl el őket egy asztalon a képen látható módon! Ezután várjunk 1-2 órát! Minderre azért van szükség, hátha közben befut valaki, aki elvégzi helyettünk a munkát. Amennyiben ez mégsem történne meg, folytassuk a második ponttal.

 2. Alakformálás három lépésben:


Érzéstelenítés, varrás, vágás.

 Ezeket a műveleteket akkor tudjuk a leghatékonyabban végrehajtani, ha mielőtt nekikezdünk, ráphotoshoppoljuk a nevünket a varrógépre. Kihagyhatatlan kellékek: zokni, tű, cérna és egy elmosódott macskás kép a falon.

 3. Tömés. Lehetőleg flízzel végezzük. Hülyébbek Hálaadáskor gesztenyével is megtölthetik, de ebben az esetben se tegyük 220 fokra előmelegített sütőbe! Amíg nem sül, ne igyunk meg három sört! Miközben töltünk, ne együnk körtét sem, mert csorog a leve és minden csupa ragacs lesz! A füszerezés pedig kifejezetten rontana a helyzeten.Ezt ne!

 Amennyiben mégsem tudnánk ellenálni a nedű okozta kísértésnek, a következő munkafázist lehetőleg halasszuk későbbre.

 4. Szervek, testrészek fixálása. Hozzávalók: tű, cérna. Ha mégis annyira eszetlenek voltunk, hogy piálás közben nekiálltunk varrni, minek következtében lényük csupa sör lett, akasszuk ki száradni!


Szárítás

 Miután az összes nedvesség távozott a testből, következhet az egyik legfontosabb testrész, a farok. Mivel jelen esetben majmot készítünk, ezért lényünk ezzel fog egyensúlyozni, kapaszkodni, de még lakatot is nyithat vele.

A farok
Kulcskérdés

 Utolsóként a szemek kerülnek rögzítéste. Ezek a mágikus szervek óriási varázserővel bírnak. Erre akkor derülhet valójában fény, ha felvarrásuk után készíttetünk a végeredményről egy festményt. Lehetőleg Hunter S Thompson valamelyik közeli barátjával.

Vízió
Mindig figyelnek

 5. Nincs más hátra, öltöztessük föl a lényt, majd adjunk neki nevet. Mivel Carmen igazi latin szépség lett, így mélyen vallásos a lelkem. Nagy átéléssel imádkozik; természetesen Hanumanhoz.

Carmen
Az elkészült alkotás

Amennyiben, a kemény erőfeszítésetek ellenére, mégsem lenne megfelelő a végeredmény, nálunk megvehetitek Carment és barátait a webshopban.Hogyan készült a hogyan készül.

Címkék: Zoknilény , Saját cucc