Kívánságlista

0 termék

Kosár

0 termék

A vásárlás menete

Regisztráció

 Áruházunkban a vásárláshoz mindenképpen regisztrálni kell.

A vásárás lépései

 Leírva sokkal bonyolultabb, mint használat közben. Csak akkor érdemes elolvasni, ha valahol elakadsz.

 1. A baloldalon található menűből vagy a középső sávban lévő kategória nevekre kattintva válaszd ki a téged érdeklő kategóriát/alkategóriát. Használhatod erre a célra a "Tovább" gombot is.
 2. A kategóriákon belül válaszd ki a kívánt terméket. Ekkor megnyílik az adott termék információs oldala.
 3. A termékoldalont, klikkelj a "KOSÁRBA" feliratra. Ha szeretnél még válogatni, akkor menj vissza az 1. pontra, ellenkező esetben folytasd a következővel.
 4. Ha mindent belepakoltál a kosaradba, amit meg kívánsz vásároni, akkor kattints az oldal tetején található "MEGVESZEM" feliratra (a piros mezőben).
 5. Az utána következő oldalon áttekintheted az általad rendelt termékeket. (Itt tudsz a darabszámon is módosítani, amennyiben nem egyedi termékről van szó.)
 6. Ezután választhatsz a felkínát szállítási (átvételi), majd a fizetési módok közül. Itt az "[info]" feliratora kattintva további tájékoztatást kapsz. Bővebb leírást is találhatsz a "Szállítási és fizetési módok" oldalon".
 7. Az utolsó oldalon leellenőrizheted és módosíthatod az adataidat. Itt tudszüzenni a szállítónak is.
  A "Megrendelés véglegesitésé"-re klikkelve:
 • a.) Készpénzes és átutalásos fizetés esetén lezárul a folyamat. A további teendőkről emaiben tájékoztatunk.
 • b.) Ha PayPal vagy Bankkártyás fizetést választottál, átirányítunk a fizetési oldalra. Miután ott végeztél, befejeződött a vásárlás.

Kívánságlistád feltöltésére és elküldésére regisztráció/bejelentkezés nélkül is lehetőséged van. Ehhez engedélyezned kell a böngésződben a "sütiket". Hogyan? Így: Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera.